Telefonisch contact P&B techniek​   0652676117 Erkend leerbedrijf 

Aardbevingsschade omgeving Groningen laten herstellen door P&B Techniek


Bent u op zoek naar een bedrijf wat uw aardbevingsschade zo goed en snel mogelijk kan verhelpen? Dan bent u bij P&B Techniek aan het juiste adres om uw aardbevingsschade te herstellen.

Heeft u aardbevingsschade in omgeving Groningen?

Centrum Veilig Wonen (CVW) heeft met ingang van 5 januari 2015 de afhandeling van aardbevingsschades in de provincie Groningen overgenomen van de NAM. Daarnaast gaat het CVW zich ook bezighouden met het versterken en verduurzamen van huizen en gebouwen. CVW wil daadkrachtig de aardbevingsschade, het bouwkundig versterken en het verduurzamen van gebouwen aanpakken, samen met Groningse bedrijven en vakmensen. Als echte vakman, helpt P&B Techniek daar graag bij.

Adequate en vakkundige oplossingen

De bewoner staat centraal bij het herstellen van de aardbevingsschade in omgeving Groningen. Het CVW hecht daarom ook veel waarde aan de veiligheid van de bewoner. Het is van groot belang dat aardbevingsschade adequaat en vakkundig hersteld wordt. Daarom heeft het CVW een erkenningsregeling opgesteld waaraan de in te zitten vakmensen moeten voldoen. Dit geldt voor personen en niet voor bedrijven. Vooralsnog hoeven installateurs niet aan deze erkenning te voldoen maar we houden de ontwikkelingen in de gaten.

Tijdelijke regeling voor waardevermeerdering uitgebreid

Inmiddels kunnen ook inwoners van Hoogezand-Sappemeer en Menterwolde gebruik maken van de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering. De regeling is voor woningbezitters met aardbevingsschade die energiebesparende of -opwekkende maatregelen aan hun huis treffen. Met deze uitbreiding geldt de regeling nu in elf gemeenten. Al 8.300 gedupeerden huiseigenaren hebben een aanvraag ingediend.

De regeling staat open voor woningeigenaren in de elf gemeenten waar voor tenminste 1000 euro aardbevingsschade is vastgesteld door de NAM of het CVW. Ook geldt de regeling voor mensen die op of na 17 januari 2014 een bestaande woning hebben gekocht of een nieuwbouwwoning opgeleverd hebben gekregen. Ook woningeigenaren die hun huis bouwkundig (laten) versterken in overeenstemming met een schriftelijk advies van de NAM kunnen een beroep doen op de vergoeding.

Maatregelen                              

De meeste mensen gebruiken de regeling voor het aanbrengen van zonnepanelen. Maar ook dak-, vloer- en gevelisolatie, HR++(+) glas en zonnecollectoren worden vergoed. In maart 2015 zijn volgende maatregelen aan de lijst van mogelijkheden toegevoegd:

Eind 2015 verwacht het CVW klaar te zijn met de erkenningsregeling. Op dat moment gaat de tijdelijke regeling over in een definitieve regeling. Meer dan nu het geval is zal het CVW bij nieuwe schades de bewoners adviseren om het pand te verduurzamen. Er wordt dan gekeken naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld als het bouwbedrijf toch bezig is kan direct de spouw worden aangepakt of dubbelglas geplaatst worden. Als een verduurzaming het plaatsen van PV panelen betekent of het plaatsen van een HR-ketel dan zal het CVW een keuze maken uit bedrijven die vakmensen met een Erkenningspas kunnen leveren. Duidelijk is dat de bewoners straks minder keuze krijgen.

Aardbevingsschade Groningen herstellen

Aardbevingen in Groningen komen steeds vaker voor, zo ook op 22 mei 2019. Een aardbeving met een kracht van 3,4 (KNMI). Heeft u last van aardbevingsschade in Groningen en omgeving? P&B Techniek staat voor u klaar om uw aardbevingsschade te herstellen. Neem vrijblijvend contact op.

AARDBEVINGSSCHADE HERSTELLEN 

Waar kan P&B Techniek u nog meer mee helpen?

Aardbevingsschade herstellen P&B Techniek

Openingstijden:

maandag07:30-17:00 uur
dinsdag07:30-17:00 uur
woensdag07:30-17:00 uur
donderdag07:30-17:00 uur
vrijdag07:30-17:00 uur
zaterdag09:00-12:00 uur

Spoed 24 uur bereikbaar op
06 52676 117

Warmtepomp vrijblijvend advies op maat

 
 KvK-Nummer: 02095038  Slochterstraat 65  9611CN Sappemeer  
Tel.: 0652676117  E-mail: info@penbtechniek.nl                   Sitemap
Facebook P&B  Twitter P&B


Home    Installatietechniek    ​Elektrotechiek    Dak en zinkwerk    Duurzaam    Aardbevingsschade    Over P&B    Contact

Gespecialiseerd in elektrotechniek en installatietechniek

P&B techniek Groningen
Installatietechniek P&B Techniekinstallatietechniek
Duurzame installateur P&B techniekduurzaam
Elektrotechniek Groningenelektrotechniek techniek hover
Dak en zinkwerk Sappemeerzinkwerk
USP's P&B Techniek