Telefonisch contact P&B techniek​   0652676117 Erkend leerbedrijf 

Elektrotechniek Hoogezand


Gespecialiseerde elektricien uit Sappemeer, Groningen

Bent u op zoek naar een elektricien in de omgeving van Hoogezand? In het wonen en werken zijn elektrische apparaten niet meer weg te denken. P&B Techniek kan alles voor u doen op het gebied van elektrotechniek. Wij voorzien uw ruimte graag van alle gemakken, zodat u zorgeloos van uw televisie, computer, muziekinstallatie, verlichting en meer kunt genieten!

Neem snel contact met ons op door het contactformulier rechts in te vullen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen spoedig hierop terug.

Elektricien Hoogezand

Onze elektricien kan het allemaal!

Voor al uw elektro werkzaamheden bent u bij P&B Techniek aan het juiste adres. Wij zijn uw elektricien in Hoogezand en zorgen ervoor dat uw nieuwe stopcontact wordt geplaatst, of uw nieuwe verlichting wordt aangesloten. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw elektro werkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren. P&B Techniek is actief in zowel de particuliere als de zakelijke sector. Als het op elektronica aankomt helpen wij u graag naar comfort!

Wat elektricien P&B Techniek doet

Wij staan voor een professionele en vakkundige aanleg van elektrotechnische installaties. Dit houdt in dat onze elektricien ervoor zorgt dat er de juiste spanning staat op uw elektrotechnische installaties zoals lampen, computers, beveiligingsinstallatie, muziekinstallatie, televisie, alles waar u stroom voor nodig heeft. De elektricien van P&B Techniek zorgt voor de juiste spanning op al uw elektrische apparatuur.

Andere diensten P&B Techniek

Offerte aanvragen bij P&B Techniek uit Hoogezand

Hebt u ook behoefte aan een goede elektricien in Sappemeer, Groningen? Neem dan eens contact op met P&B Techniek. U kunt een offerte aanvragen door het contactformulier rechts op de pagina in te vullen of door op de button hieronder te klikken. Wij nemen dan spoedig contact met u op om een afspraak te maken.
Met P&B Techniek kiest u voor een persoonlijke en betrokken samenwerking, waarbij u betrokkenheid kunt verwachten vanaf het eerste contact tot ver na de installatie. Onze elektricien hecht er waarde aan dat u op een goede manier wordt geholpen en al uw eisen worden uitgevoerd.

P&B techniek voor o.a. installatie en elektriciteit

Openingstijden:

maandag07:30-17:00 uur
dinsdag07:30-17:00 uur
woensdag07:30-17:00 uur
donderdag07:30-17:00 uur
vrijdag07:30-17:00 uur
zaterdaggesloten

 

 
 KvK-Nummer: 85243434  A. Plesmanlaan 1m  9615 TJ Kolham  
Tel.: 0598-434324  E-mail: info@penbtechniek.nl                   Sitemap
Facebook P&B  Twitter P&B


Home    Installatietechniek    ​Elektrotechiek    Dak en zinkwerk    Duurzaam    Over P&B    Contact

Gespecialiseerd in elektrotechniek en installatietechniek

P&B techniek Groningen
Installatietechniek P&B TechniekInstallatietechniek P&B Techniek
Duurzame installateur P&B techniekDuurzame installateur P&B techniek
Elektrotechniek GroningenElektrotechniek Groningen
Dak en zinkwerk SappemeerDak en zinkwerk Sappemeer
USP's P&B Techniek