Telefonisch contact P&B techniek​   0652676117 Erkend leerbedrijf 

Installatiebedrijf Hoogezand | P&B Techniek

Installatiebedrijf Hoogezand


Op zoek naar een installateur in Hoogezand, Groningen?

Wilt u graag wonen of werken in een omgeving waar u van alle gemakken bent voorzien? Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om zowel particulieren als zakelijke klanten te helpen bij het leefbaar maken van uw huis of bedrijfspand. Zowel bij nieuwbouw als in bestaande gebouwen. P&B Techniek is uw installatiebedrijf in Hoogezand en omgeving voor al uw installatieplannen!

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wilt u uw ketel vervangen, een nieuwe badkamer of moet een gasleiding verlegd worden? Dan bent u bij P&B Techniek aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere sanitaire, vloerverwarming of gas installaties. Behalve het aanleggen van verwarming- en luchtbehandeling systemen kunt u ook bij P&B Techniek terecht voor het vervangen van rioleringen. Kortom: Wij zijn uw totaalinstallateur in Sappemeer en omstreken.

Betrokken, ook ná de oplevering

Wij bieden u na de montage ook een optie tot betrokkenheid voor service en onderhoud. Wanneer u weer problemen heeft met uw installatie of deze heeft onderhoud nodig, komen wij zo snel mogelijk langs om alle problemen te verhelpen. U kunt rekenen op duidelijkheid en transparantie omtrent kosten vanaf het eerste gesprek, alsook betrokkenheid die blijft tot ver na de oplevering.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Staat u aan het begin van een project waarbij installatiewerkzaamheden komen kijken? P&B Techniek helpt u hier graag bij en zorgt altijd voor een vrijblijvende offerte voorafgaande. Als u kiest voor ons kiest, dan kiest u voor een betrokken en persoonlijke installateur. Wij vinden het belangrijk om goed naar u te luisteren, zodat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

Waar kunnen wij u nog meer bij helpen?

Wij zijn uw veelzijdige installatiebedrijf in de omgeving van Hoogezand, Groningen en zorgen ervoor dat al uw bouw en installatieplannen worden verwezenlijkt. Naast installatiewerkzaamheden verzorgen wij ook:

Neem snel contact met ons op!

Bent u erover uit en wilt u gratis en geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken? Wacht dan niet langer en vul rechts het contactformulier in. Heeft u nog vragen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen. Wij zullen spoedig antwoorden op uw bericht en staan binnen no-time bij u op de stoep!

Specialist P&B Techniek

Openingstijden:

maandag07:30-17:00 uur
dinsdag07:30-17:00 uur
woensdag07:30-17:00 uur
donderdag07:30-17:00 uur
vrijdag07:30-17:00 uur
zaterdaggesloten

 

 

 KvK-Nummer: 85243434  A. Plesmanlaan 1m  9615 TJ Kolham  
Tel.: 0598-434324  E-mail: info@penbtechniek.nl                   Sitemap
Facebook P&B  Twitter P&B


Home    Installatietechniek    ​Elektrotechiek    Dak en zinkwerk    Duurzaam    Over P&B    Contact

Gespecialiseerd in elektrotechniek en installatietechniek

P&B techniek Groningen
Installatietechniek P&B TechniekInstallatietechniek P&B Techniek
Duurzame installateur P&B techniekDuurzame installateur P&B techniek
Elektrotechniek GroningenElektrotechniek Groningen
Dak en zinkwerk SappemeerDak en zinkwerk Sappemeer
USP's P&B Techniek