Telefonisch contact P&B techniek​   0652676117 Erkend leerbedrijf 

Uw duurzame installateur - P&B Techniek 


Op zoek naar een duurzame installateur in Hoogezand Sappemeer?

Duurzame oplossingen staan op dit moment volop in de belangstelling. Berichten over klimaatverandering, stijgende energieprijzen en nieuwe subsidies maken het voor consumenten en bedrijven interessant om in duurzame oplossingen te investeren. Wij van P&B Techniek weten hier alles van en met onze diensten zijn wij uw ideale partner in duurzaamheid.

Een groener energielabel voor uw huis of bedrijfspand met P&B Techniek

Voor verwarming en warm water zal de Hr-ketel nog jaren beeldbepalend zijn. In combinatie met het terugwinnen van restwarmte, kan nog meer energie bespaard worden. Natuurlijk hebben wij verschillende oplossingen om het energielabel van een woning te verbeteren.

U wilt toch ook besparen op uw energierekening?

HR-technologie is bovendien uitstekend te combineren met duurzame bronnen, zoals zon en aarde. Bij PB Techniek Sappemeer hebben wij duurzame oplossingen voor zowel particulieren, als zakelijk klanten. Hoogwaardige en efficiënte oplossingen voor wie minder afhankelijk wil zijn van fossiele brandstoffen. Bovendien kan zo een fors lagere CO2 -uitstoot worden bereikt. Met name de zon levert veel meer direct bruikbare energie, dan de meeste mensen denken.

P&B Techniek kan u de volgende oplossingen bieden om energie kosten te beperken voor uw woning of zaak.

Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonnestroomboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Duurzame installaties in Groningen

Waarom deze subsidie?

De overheid is sinds 2016 bezig met het stimuleren van Nederlandse huizen en bedrijven om minder door gas en meer door duurzame warmte te worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen. Via deze subsidieregeling worden particulieren en zakelijke gebruikers die zelf duurzame energie willen opwekken financieel ondersteund. De omslag naar een duurzamere energievoorziening kan zo samen worden gemaakt.

De Investeringssubsidie duurzame energie voor kleine apparaten voor de productie van duurzame energie komt voort uit het Energieakkoord in 2013 en is aangekondigd in de Warmtevisie in april 2015. De meerjarige regeling is geopend op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020. Per subsidiejaar wordt het budget vooraf bekend gemaakt.

Wanneer kunt u de ISDE aanvragen?

Dit jaar kunt u aanvragen tot en met 31 december 2019. RVO.nl behandelt de aanvragen op volgorde van binnenkomst.

Hoeveel subsidie is er?

In 2019 is er € 160 miljoen subsidie beschikbaar. De hoogte van het subsidiebedrag per apparaat hangt af van het soort zonneboiler, warmtepomp, biomassa ketel of pelletkachel en de energieprestatie. De exacte bedragen staan in de apparatenlijsten.

P&B Duurzaam installateur Hoogezand Sappemeer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in duurzaamheid? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden met duurzaam installeren. P&B Techniek Sappemeer is uw duurzame installateur!

Installatiebedrijf Groningen

Openingstijden:

maandag07:30-17:00 uur
dinsdag07:30-17:00 uur
woensdag07:30-17:00 uur
donderdag07:30-17:00 uur
vrijdag07:30-17:00 uur
zaterdag09:00-12:00 uur

Spoed 24 uur bereikbaar op
06 52676 117

 

 

 KvK-Nummer: 02095038  Slochterstraat 65  9611CN Sappemeer  
Tel.: 0652676117  E-mail: info@penbtechniek.nl                   Sitemap
Facebook P&B  Twitter P&B


Home    Installatietechniek    ​Elektrotechiek    Dak en zinkwerk    Duurzaam    Over P&B    Contact

Gespecialiseerd in elektrotechniek en installatietechniek

P&B techniek Groningen
Installatietechniek P&B Techniekinstallatietechniek
Duurzame installateur P&B techniekduurzaam
Elektrotechniek Groningenelektrotechniek techniek hover
Dak en zinkwerk Sappemeerzinkwerk
USP's P&B Techniek