Telefonisch contact P&B techniek​   0652676117 Erkend leerbedrijf 

Uw duurzame installateur - P&B Techniek 


Op zoek naar een duurzame installateur in provincie Groningen?

Duurzame oplossingen staan op dit moment volop in de belangstelling. Berichten over klimaatverandering, stijgende energieprijzen en nieuwe subsidies maken het voor consumenten en bedrijven interessant om in duurzame oplossingen te investeren. Wij van P&B Techniek weten hier alles van en met onze diensten zijn wij uw ideale partner in duurzaamheid.

Een groener energielabel voor uw huis of bedrijfspand met P&B Techniek

Voor verwarming en warm water zal de Hr-ketel nog jaren beeldbepalend zijn. In combinatie met het terugwinnen van restwarmte, kan nog meer energie bespaard worden. Natuurlijk hebben wij verschillende oplossingen om het energielabel van een woning te verbeteren

HR-technologie is bovendien uitstekend te combineren met duurzame bronnen, zoals zon en aarde. Bij P&B Techniek  hebben wij duurzame oplossingen voor zowel particulieren, als zakelijk klanten. Hoogwaardige en efficiënte oplossingen voor wie minder afhankelijk wil zijn van fossiele brandstoffen. Bovendien kan zo een fors lagere CO2 -uitstoot worden bereikt. Met name de zon levert veel meer direct bruikbare energie, dan de meeste mensen denken.

P&B Techniek kan u de volgende oplossingen bieden  om u energie kosten te beperken voor uw woning of zaak.

U wilt toch ook besparen op uw energierekening?

Op 26 september gaat de verplichte Energielabelling voor cv-ketels, warmtepompen en boilers van kracht. De Energielabelling is een onderdeel van de ErP-wetgeving, welke als doel heeft om om u als consument te stimuleren om energiebesparende en duurzame oplossingen te kopen.

Vraag rechts direct vrijblijvend een offerte aan bij P&B Techniek.

Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE)

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonnestroomboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Waarom deze subsidie?

De overheid gaat de komende jaren stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen. Via deze nieuwe subsidieregeling worden particulieren en zakelijke gebruikers die zelf duurzame energie willen opwekken financieel ondersteund. De omslag naar een duurzamere energievoorziening kan zo samen worden gemaakt.

De Investeringssubsidie duurzame energie voor kleine apparaten voor de productie van duurzame energie komt voort uit het Energieakkoord in 2013 en is aangekondigd in de Warmtevisie in april 2015. De meerjarige regeling opent op 1 januari 2016 en loopt tot en met 31 december 2020. Per subsidiejaar wordt het budget vooraf bekend gemaakt.

De regeling is 17 december 2015 gepubliceerd in de Staatscourant.

Wanneer kunt u de ISDE aanvragen?

Aanvragen kan vanaf 4 januari 2016 09.00 uur tot en met 31 december 2016 17.00 uur. RVO.nl behandelt de aanvragen op volgorde van binnenkomst.

Hoeveel subsidie is er?

In 2016 is er € 70 miljoen subsidie beschikbaar. De hoogte van het subsidiebedrag per apparaat hangt af van het soort zonneboiler, warmtepomp, biomassa ketel of pelletkachel en de energieprestatie. De exacte bedragen staan in de apparatenlijsten, die we vanaf 4 januari 2016 op deze site publiceren. In onderstaande tabel ziet u hoeveel subsidie nog beschikbaar is

Installatiebedrijf Groningen

Openingstijden:

maandag 07:30-17:00 uur
dinsdag 07:30-17:00 uur
woensdag 07:30-17:00 uur
donderdag 07:30-17:00 uur
vrijdag 07:30-17:00 uur
zaterdag 09:00-12:00 uur

Spoed 24 uur bereikbaar op
06 52676 117

Tel.: 0652676117 / 0598-394949
E-mail: info@penbtechniek.nl
Slochterstraat 65  9611CN  
Sappemeer KvK-Nummer: 02095038                  Sitemap
Facebook P&B  Twitter P&B


Home    Installatietechniek    ​Elektrotechiek    Dak en zinkwerk    Duurzaam    Over P&B    Contact

Gespecialiseerd in elektrotechniek en installatietechniek

P&B techniek Groningen
Installatietechniek P&B Techniek
Duurzame installateur P&B techniek
Elektrotechniek Groningen
Dak en zinkwerk Sappemeer
USP's P&B Techniek