Telefonisch contact P&B techniek​   0652676117 Erkend leerbedrijf 

Cv-ketel Vervangen

Wanneer uw cv-ketel niet meer werkt, wilt u deze het liefst zo snel mogelijk vervangen. Ook wanneer de cv-ketel nog wel werkt, maar al enigszins verouderd is, kan het verstandig zijn om deze te vervangen door een nieuwe hr-ketel omdat dit zorgt voor een flinke energie besparing.


Wanneer moet uw cv-ketel vervangen worden?

Vraagt u zich wel eens af wanneer het tijd is om uw cv-ketel te vervangen? Een cv-ketel kan, mits goed onderhouden, jarenlang mee. De levensduur van een cv-ketel is doorgaans tussen de 10 en 15 jaar. Als uw cv-ketel deze leeftijd heeft bereikt, kan het zo maar zijn dat u meer energie verbruikt dan voorheen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, en moet u uw cv-ketel vervangen. Daarbij komt dat nieuwe cv-ketels steeds zuiniger worden waardoor een investering zichzelf terugverdiend. Het vervangen van een cv-ketel kunnen wij van P&B techniek als de beste.

Wat zijn de kosten voor het vervangen van een cv-ketel?

De kosten voor het vervangen van een cv-ketel hangen voor een groot gedeelte af van de nieuwe ketel die u wilt. Voor de aanschaf van een nieuwe cv-ketel moet u rekening houden met een bedrag van rond de €1000. De montagekosten liggen gemiddeld rond de €500 tot €1000. Wilt u weten wat het vervangen van een cv-ketel u gaat kosten? Neem dan contact met ons op.

Waar moet ik op letten bij de keuze voor een nieuwe cv-ketel?

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering waar u jarenlang van wilt genieten. De juiste keuze voor een nieuwe cv-ketel moet daarom een goed overwogen keuze zijn. Wat voor CW-klasse ketel heeft u op dit moment en is deze voldoende? Waarvoor heeft u een cv-ketel  alleen voor warm water of ook voor de verwarming van het huis nodig? Hoeveel tappunten heeft u in huis? Hoe meer tappunten u heeft hoe hoger de CW-klasse moet zijn. De meest gangbare CW-klassen zijn CW-3 en CW-4. 

Hoe lang duurt het om een CV ketel te vervangen?

P&B Techniek heeft al ruim tien jaar ervaring met het vervangen van cv-ketels. Mits er geen bijzonderheden zijn, duurt het vervangen van een cv-ketel ongeveer drie tot vijf uur. Uiteraard is dit onder voorbehoud. Wanneer het nodig is om een extra voorziening als een nieuwe afvoer te plaatsen, zal de installatie meer tijd in beslag nemen.

Waarom een CV ketel van P&B Techniek

P&B Techniek levert, installeert en onderhoud uw nieuwe cv-ketel tegen een goede prijs. Hoofdzakelijk installeren wij ketels van de merken Remeha en Intergas. Heeft u liever een ketel van een ander merk, dan is dit bij ons ook geen probleem. Deze cv-ketels worden vakkundig geïnstalleerd en op goede werking beproefd door één van onze monteurs.

Remeha Tzerra plus beste getest consumentenbond

CV ketel laten vervangen door P&B Techniek

Bel vandaag nog om uw cv-ketel te laten vervangen. Wij hebben al meer dan tien jaar ervaring met het vervangen van CV ketels. Neem daarom meteen contact met ons op! Wanneer uw nieuwe cv-ketel is geïnstalleerd wilt u natuurlijk dat u hier de komende jaren geen omkijken meer naar hebt, hiervoor biedt P&B Techniek u dan een Onderhoudscontract aan wanneer wij iedere 1,5 jaar bij u langskomen om uw ketel te onderhouden zodat u altijd kunt genieten van warmte en comfort.

Installatiebedrijf Groningen

Openingstijden:

maandag07:30-17:00 uur
dinsdag07:30-17:00 uur
woensdag07:30-17:00 uur
donderdag07:30-17:00 uur
vrijdag07:30-17:00 uur
zaterdaggesloten

In verbaband met de vakantie periode zijn we vanaf vrijdag 21-07-2023 t/m 14-08-2023 beperkt bereikbaar

 

 

 KvK-Nummer: 85243434  A. Plesmanlaan 1m  9615 TJ Kolham  
Tel.: 0598-434324  E-mail: info@penbtechniek.nl                   Sitemap
Facebook P&B  Twitter P&B


Home    Installatietechniek    ​Elektrotechiek    Dak en zinkwerk    Duurzaam    Over P&B    Contact

Gespecialiseerd in elektrotechniek en installatietechniek

P&B techniek Groningen
Installatietechniek P&B TechniekInstallatietechniek P&B Techniek
Duurzame installateur P&B techniekDuurzame installateur P&B techniek
Elektrotechniek GroningenElektrotechniek Groningen
Dak en zinkwerk SappemeerDak en zinkwerk Sappemeer
USP's P&B Techniek