Telefonisch contact P&B techniek​   0652676117 Erkend leerbedrijf 

Installateur Groningen | Snel geholpen door onze specialisten

Persoonlijke en betrokken installateur bij P&B Techniek uit Groningen.

De installateur van P&B techniek uit Groningen kan uw helpen met alle aspecten van installatietechniek. Onze installateur helpt zowel zakelijke als particuliere klanten en zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen. Voor de installatie van elektriciteit, verwarming, water, gas of riool bent uw bij P&B Techniek uit Groningen aan het goede adres.

Wat is een installateur?

De term installateur is een vrij algemene en brede benaming voor meerdere vakgebieden binnen de installatietechniek. Denk bijvoorbeeld aan centrale verwarming, HVAC, waterleidingen. Sanitair en zelfs elektriciteit. Dit betekent dat niet iedere installateur hetzelfde is. Elk vakgebied vraagt tegenwoordig om specialisten. Binnen een installatiebedrijf vindt u dan ook installateurs in verschillende functies.

Wat doet een installateur?

Maar wat doet een installateur nu eigenlijk? En waar kan een installateur u mee helpen? Een installateur legt verschillende installaties aan in bijvoorbeeld woningen, utiliteit (fabrieken, kantoren etc.) en in de industrie. Daarbij is een installateur ook gespecialiseerd in het aanpassen, onderhouden, keuren en zelfs moderniseren van allerlei soorten technische installaties. De installatietechniek bestaat zoals eerder aangegeven uit verschillende beroepen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een cv installateur, zonnepanelen installateur, badkamer installateur, airco installateur of vloerverwarming installateur in Groningen? Bij installatiebedrijf P&B Techniek bent u aan het juiste adres. 

Wat kost een installateur in Groningen?

Zoals aangegeven is een installateur actief in meerdere vakgebieden. Hoe veel een klus kost hangt sterk af van het type klus. Wilt u een cv ketel laten vervangen of zonnepanelen laten installeren? De ene klus vraagt meer tijd en aandacht dan de ander. Geen enkele klus is dan ook hetzelfde. Hierdoor is het lastig om een antwoord te geven op wat een installateur kost. Bent u op zoek naar een betaalbare en goede installateur in Groningen? Neem direct contact op of vraag gratis een offerte aan voor uw klus!

Installateur in Groningen nodig? Vraag nu een offerte aan

Heeft u een installateur in Groningen nodig voor uw klas? Bij P&B Techniek vindt u de juiste installateur voor uw klus. Of het nu gaat om elektrotechniek, installatietechniek, zinkwerk of duurzaamheid, bij installatiebedrijf P&B Techniek bent u aan het juiste adres. Installateur nodig in Groningen? Neem nu contact op of vraag een offerte aan.

Waarom u voor P&B Techniek kiest

P&B heeft vele voordelen, namelijk:

Een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen bij onze installateur

Net een nieuw huis en een badkamer laten installeren of uw bestaande huis verbouwen en de gasleidingen verleggen? De persoonlijke installateur van P&B Techniek uit Groningen luistert goed naar uw wensen, zodat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan, door het formulier aan de rechterkant van de pagina in te vullen. Daarnaast kunt u met vragen ook contact opnemen.

Alle andere diensten door onze installateur

Elektrotechniek

Op zoek naar een elektricien met jarenlange ervaring? Onze installateurs kunnen alles voor u doen op het gebied van elektrotechnische installaties: van lampen tot beveiligingsinstallaties. P&B techniek uit Groningen kan alles voor u installeren.

Aardbevingsschade

Heeft u last van de boringen in Groningen? P&B techniek herstelt de schade aan uw huis snel en vakkundig. Laat uw aardbevingsschade snel herstellen door onze specialisten.

Dak- en zinkwerk

Heeft u lekkage aan uw dak, is deze niet goed geïsoleerd of heeft u last van wateroverlast? Onze installateurs inspecteren, repareren en/of renoveren uw dak. Wij van P&B techniek doen alles op het gebied van dak- en zinkwerk.

Installatiebedrijf Groningen

Openingstijden:

maandag07:30-17:00 uur
dinsdag07:30-17:00 uur
woensdag07:30-17:00 uur
donderdag07:30-17:00 uur
vrijdag07:30-17:00 uur
zaterdaggesloten

In verbaband met de vakantie periode zijn we vanaf vrijdag 21-07-2023 t/m 14-08-2023 beperkt bereikbaar

 

 

 KvK-Nummer: 85243434  A. Plesmanlaan 1m  9615 TJ Kolham  
Tel.: 0598-434324  E-mail: info@penbtechniek.nl                   Sitemap
Facebook P&B  Twitter P&B


Home    Installatietechniek    ​Elektrotechiek    Dak en zinkwerk    Duurzaam    Over P&B    Contact

Gespecialiseerd in elektrotechniek en installatietechniek

P&B techniek Groningen
Installatietechniek P&B TechniekInstallatietechniek P&B Techniek
Duurzame installateur P&B techniekDuurzame installateur P&B techniek
Elektrotechniek GroningenElektrotechniek Groningen
Dak en zinkwerk SappemeerDak en zinkwerk Sappemeer
USP's P&B Techniek