Telefonisch contact P&B techniek​   0652676117 Erkend leerbedrijf 

Gespecialiseerde elektricien Groningen en omstreken 

Bent u op zoek naar een elektricien Groningen en omgeving? Elektrische apparaten, iedereen gebruikt het en ze zijn nergens meer weg te denken. Denk aan verlichtingen, geluidsinstallaties, computers en mobiels. Ze zijn niet meer weg te denken in deze tijd. P&B kan alles voor u betekenen als het gaat om elektrotechniek.  

U moet denken aan bijvoorbeeld kapotte stopcontacten, kortsluitingen of de meterkast doet het niet meer goed. Wanneer u klachten heeft zijn wij altijd bereid om u te helpen op een zo goed mogelijke manier. 

Neem snel contact met ons op door het contactformulier rechts in te vullen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen spoedig hierop terug. 

Dé Elektricien Groningen 

Voor al uw elektro werkzaamheden bent u bij P&B Techniek aan het juiste adres. Wij zijn uw elektricien Groningen en omgeving en zorgen ervoor dat uw nieuwe stopcontact wordt geplaatst, of uw nieuwe verlichting wordt aangesloten. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw elektro werkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren. P&B Techniek is actief in zowel de particuliere als de zakelijke sector. Als het op elektronica aankomt helpen wij u graag naar comfort! 

P&B is al werkzaam vanaf 2006 en hebben sindsdien alleen maar blije klanten gemaakt. Ieder project is uniek bij P&B dat maakt ons werk zo leuk, en hierdoor blijft ons personeel gemotiveerd.  

Wat elektricien P&B Techniek doet 

Wij staan voor een professionele en vakkundige aanleg van elektrotechnische installaties. Dit houdt in dat onze elektricien ervoor zorgt dat er de juiste spanning staat op uw elektrotechnische installaties zoals lampen, computers, beveiligingsinstallatie, muziekinstallatie, televisie, alles waar u stroom voor nodig heeft. De elektricien van P&B Techniek zorgt voor de juiste spanning op al uw elektrische apparatuur. Daarnaast zijn wij zeer gespecialiseerd in groepenkasten, de groepenkasten bevindt zich meestal in de meterkast van uw pand en bevat de belangrijkste onderdelen die nodig zijn voor een veilige elektrotechnische installatie. Deze worden gevoed met stroom uit het elektriciteitsnetwerk over groepen die u nodig heeft in uw pand. Daarnaast zorgen wij voor goede beveiliging tegen kortsluiting. Wij helpen u graag verder, u kunt altijd vragen stellen of het contact formulier invullen.  

Installatiebedrijf Groningen

Openingstijden:

maandag07:30-17:00 uur
dinsdag07:30-17:00 uur
woensdag07:30-17:00 uur
donderdag07:30-17:00 uur
vrijdag07:30-17:00 uur
zaterdaggesloten

In verbaband met de vakantie periode zijn we vanaf vrijdag 21-07-2023 t/m 14-08-2023 beperkt bereikbaar

 

 

 KvK-Nummer: 85243434  A. Plesmanlaan 1m  9615 TJ Kolham  
Tel.: 0598-434324  E-mail: info@penbtechniek.nl                   Sitemap
Facebook P&B  Twitter P&B


Home    Installatietechniek    ​Elektrotechiek    Dak en zinkwerk    Duurzaam    Over P&B    Contact

Gespecialiseerd in elektrotechniek en installatietechniek

P&B techniek Groningen
Installatietechniek P&B TechniekInstallatietechniek P&B Techniek
Duurzame installateur P&B techniekDuurzame installateur P&B techniek
Elektrotechniek GroningenElektrotechniek Groningen
Dak en zinkwerk SappemeerDak en zinkwerk Sappemeer
USP's P&B Techniek